Topuzarpa İlkokulu

Vizyon: Eğitim -öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan, topluma ve değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Mutlu ,özgüvenli, başarılı, ilkeli,iletişim becerileri gelişmiş öğrenmeye ve yeniliklere açık eleştirel düşünen çok yönlü bireyler yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: 08.00- 16.00
Isınma: kalorifer
Servis Bilgisi: Öğrenci ve öğretmenler için servis imkanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: : Okulumuzda ilkokul ve ortaokul aynı binada hizmet vermektedir. Tek bina halinde olup ek binası ve pansiyon imkanı yoktur. Lojman bulunmamaktadır.

Telefon - 0 (530) 340 61 95

WEB - https://topuzarpaio.meb.k12.tr

Adres - TOPUZARPA MAH. TOPUZARPA KÜME EVLERİ NO: 120 İÇ KAPI NO: 1 MURADİYE / VAN

Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - Topuzarpa Köyü / Muradiye / VAN

Ulaşım Okulumuz, Muradiye ilçe merkezine 15 km uzaklıktaki Topuzarpa Köyü´nde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz; Muradiye ilçe merkezine 15 km, Erciş ilçe merkezine 45, Van il merkezine 75 km uzaklıktadır.